Join us on Youtube Join us on Facebook  
 
Home Vesna Apartmani     Grebaštica Okolica Kako do nas Smještaj Cjenik Rezervacije Kontakt Galerija

Vesna video International children festival
Šibensko - kninska županija

nalazi se na srednjem Jadranu. Površina je 2939 km2 i ima 112 070 stanovnika. Osobitost Šibensko - kninska županije su dva nacionalna parka: Krka i Kornati, razvedena obala sa 242 otoka te gradovi i mjesta koji pružaju bogatu turističku ponudu. Brojni kulturno - povijesni spomenici, bogata gastronomska ponuda, prirodne ljepota, mogućnosti za aktivni odmor čine ovu regiju poželjnom hit destinacijom.

link: www.sibenik-tourism.com


Šibenik

Šibenik je najstariji grad na obali kojeg su izvorno osnovali Hrvati. Prvi put se spominje 1066. godine. Tipični mediteranski grad sa uskim uličicama i kalama, obiluje povijesnim znamenitostima, crkvama i spomenicima. Sačuvani stari grad koji kao da je zamrznut u vremenu gdje se još osjeća duh minulih vremena. A opet prepun je živosti koja se događa na njegovim ulicama, u konobama, barovima i restoranima. Bogat kulturni i zabavni život, predstave, festivali, koncerti obaćavaju dobar provod u Šibeniku.


Prirodne ljepote

Nacionalni park Slapovi Krke su prirodni fenomen Dalmacije. Krka, na svom putu prema moru, stvara sedam bučnih, predivnih slapova od kojih su najpoznatiji Roški slap te Skradinski buk na glasu kao najviše sedrena barijere u Europi.

Opširnije ...


Nacionalni park Kornati su jedinstvena skupina otoka, hridi i grebena. Remek djelo prirode očituje se u svakom djeliću ovog parka i gdje ljudska ruka nije narušila idilu krajolika već se uklapa u prirodni okoliš sagradivši brojne suhozide, kapelice i crkvice od kamena mukotrpno i kroz stoljeća.

link: www.kornati.hrAktivni odmor

Svi koji na odmoru očekuju više od sunca, mora i izležavanja na plaži u Šibensko - kninskoj županiji mogu naći mnogovrsnu ponudu aktivnog odmora: ronjenje, bungee - jumping, rekreacijsko pješačenje, biciklizam, razni vodeni sportovi, kao i odbojka na pijesku, jedrenje na dasci i razni drugi oblici sporta i zabave...

Noćna zabava

Nedaleko Grebaštice nalazi se jedna od najpopularnijih discoteka na Jadranu: Aurora, u kojoj tijekom ljeta gostuju svjetski poznati dj-i, mc-i te ostale pjevačke zvijezde. Diskoteka Aurora garantira Vam nezaboravan provod.
link:www.auroraclub.hr

Još jedna diskoteka koja vrhunskom zabavom konkurira prethodno spomenutoj a to je diskoteka Hacienda, Vodice, mjesto provoda koje treba vidjeti i biti vidjen...
link:www.hacienda.hr


  ::: Vesna Apartmani :::  info.vesna.cro@gmail.com : + 385 22 577 265 + 385 98 556 930 * Grebaštica *
 
   < Web Manufactura 2009. >